Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Seguinots VSOP Cognac

Seguinots VSOP Cognac (Mindst 4 år) Lagret i et år på nye fade, Seguinots VSOP Cognac er imprægneret med stærke tanniner, før den raffineres og blødgøres i ældre fade i næsten fire år.

Dens rav farve fremhæver delikat lysstyrken af dens gyldne refleksioner. Dens personlighed er kendetegnet ved noter af tørret frugt, mandler og hasselnødder. Når du smager på det, er disse frugtagtige, let træagtige aromaer nemme at opdage i en bemærkelsesværdig sødme og finesse.

Sølvmedalje - Concours Général i Paris 2015
Guldpris - Cognac Masters 2014
Bronzemedalje - Allwines - Köln 2014
Sølvmedalje - Hong-Kong International Wine & Spirit Competition 2014
Sølvmedalje - Concours Général i Paris 2015
Guldpris - Cognac Masters 2014
Bronzemedalje - Allwines - Köln 2014
Sølvmedalje - Hong-Kong International Wine & Spirit Competition 2014

499,00 DKK
12 stk på lager

Yderligere information

Hvad kendetegner Seguinot:
I hjertet af de mest prestigefyldte årgangsvine i Cognac-regionen har Seguinot nu en af de mest bemærkelsesværdige vinarv. "Grande Champagne" giver Seguinot cognac en utrolig finesse samt fremragende lagringsegenskaber. Kalkstensjorden, et resultat af tusinder af års naturlig evolution, er i dag forstærket af Seguinot-familiens intuition og fingerfærdighed.

Vin- og druehøst:
«Ugni-Blanc» er den vigtigste drue, der er udvalgt til at lave eau-de-vie, der er bestemt til at blive omdannet til cognac. Høsten starter, så snart druen når modenhed, normalt fra begyndelsen af oktober for Seguinot cognac

Destillation:
Umiddelbart efter høsten går druerne i vinpressen. Den opnåede saft gæres straks. Hos Seguinot udføres dette trin med den største omhu. Det har en afgørende indflydelse på slutkvaliteten af deres cognac. Destillationen begynder efter flere dages gæring. Det afsluttes i slutningen af den følgende marts.

Aldring:
Under sin langsomme lagring i tønder i deres kældre er cognacen i kontakt med luften, der omgiver den. Det absorberer træets aromaer, hvilket giver det dets farve og buket. Det resulterende forhold mellem luften, træet og cognacen er et fascinerende fænomen. En del af alkoholen fordamper langsomt. Årligt svarer det til 20 millioner flasker. Fra oldtiden er denne reaktion poetisk blevet kaldt "englens andel". Disse dampe producerer en svamp på væggene i deres kældre og bygninger, som gør dem dem meget karakteristiske.

Blanding:
Kældermesteren er dirigenten i fremstillingen af cognac. Hans store erfaring, hans stringens og hans intuition, giver ham mulighed for at samle subtile eaux-de-vie af forskellige aldre og årgange. Ud fra et væld af mulige kombinationer kan han finde en unik cognac, der er i stand til at forføre snesevis af entusiaster.