Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Natur'O Logis 2022

Domaine la Bergerade
AOP Costières de Nîmes
Druer: Syrah, Marselan, Carignan
Nathøst for at opretholde optimal kvalitet

Vinfremstilling
Traditionel, alkoholisk gæring ved lav temperatur 25°C i 15 dage uden tilsat sulfitter. 4 til 6 måneder i tank før filtrering.

Smagning
Virkelig spændende let vin som overvælder med sin friske krydrede duft og ikke mindst i smagen. Dejlige gourmetnoter af små røde frugter med smeltede og elegante tanniner.

Nydes bla. til:
Pizza, Antipastis, Charcuteri.

99,00 DKK
200 stk på lager

Yderligere information

Domaine la Bergerade
Vingården ligger halvvejs mellem Nîmes og Montpellier, mellem hav og bjerge, ejendommen og dens 30 hektar vinstokke dominerer Petite Camargue og dens damme.

Domaine La Bergerade, en tidligere fårefold fra det 17. århundrede, lå delvist i ruiner i mange år.

I 2017 blev der iværksat 4 års arbejde for at istandsætte ejendommen. Herefter i 2021, tager Jean-Pierre og Virginie faklen op, med ønsket om at producere kvalitetsvine med respekt for deres terroir og dets miljø.

Til dette er der foretaget mange ændringer i vingården. Omlægningen af vinstokkene til økologisk landbrug, oprydningen og genplantningen af visse parceller, begrænsede udbytter for optimal aromatisk koncentration af vinene, samt omhyggeligt arbejde i kælderen.

Klima og terroir:
Vinstokke i gennemsnit 30 år, drager fordel af middelhavsklimaets nåde:
En jord af rullede småsten med en leret bund, som afslører identiteten af vinene fra den sydligste vingård i Rhône-dalen.
Mistralen blæser hele året, hvilket er med til at beskytte vinstokkenes sundhed bedst muligt.
Masser af solskin, som giver mulighed for at lave vine med karakter.
Den fugtighed, der genereres af de nærliggende Camargue-damme, tillader produktion af lokale vine, takket være dette enestående mikroklima.

Virginie og Jean-Pierre valgte bæredygtig økologisk landbrug, så snart de overtog ejendommen.
"Et sundt land, med et minimum af tilføjelse og organiseret med sund fornuft i overensstemmelse med det naturlige kredsløb, vil fremme ikke kun biodiversiteten, men også den ekstraordinære karakter af vores jord og knowhow.”
"Vi arver ikke Jorden fra vores forældre, vi låner den af vores børn"

Ved at praktisere autentisk vinfremstilling ønsker de at skabe følelser og nydelse gennem udtryksfulde vine. Med bevidsthed om miljøspørgsmålene syntes overgangen til økologisk landbrug at være bydende nødvendigt...