Collines du Bourdic, Prestige blanc
Les Collines du Bourdic,
Costières de Nîmes, Cotes du Rhône
Brue: 100% Chardonnay
Denne dyrebare årgang er lagret på egetræsfade... Udstyret med perfekt balance modner denne komplekse vin gennem årene med elegance.
I duften får du smøragtige og ristede noter. Smagen er med aroma af ristede tørrede frugter og ristet brød.
Nydes til:
Fiskeboller med Nantuasauce, Torskefilet med bacon, Ravioli med gedeost eller morkler og retter af kalvekød i lys sauce.
Collines Du Bourdic
Det hele begyndte i 1928 med en håndfuld vinbønder fra landsbyerne Arpaillargues-Aureilhac, Aubussargues, Bourdic og Garrigues-Sainte Eulalie, som gik sammen om at bygge Bourdic Intercommunal Cooperative Cellar.
Fra starten af eventyret prioriteres vingården og de vinfremstillingsredskaber, som de stadig jævnligt investerer i. Drevet af et ønske om at påtage sig en innovativ ånd har de gennem generationer udviklet en knowhow, som nu er bredt anerkendt. Ofte pionerer de i, for området, nye druesorter, såsom Viognier i 1993 eller Gewurztraminer i 2010. Her dyrker de risikoen ved at gøre en forskel i druevarianter.
Fra St Chaptes til Collias, via Uzès og Ste Anastasie, strækker deres 1600 ha vingårde sig over ti kommuner.
Chardonnay, Roussanne, Muscat eller endda Syrah, Marselan, Carignan, mangfoldigheden af vores druesorter er stor og tilpasser sig perfekt til variationen i deres terroirs.
I marken:
I dag er de omkring hundrede andelsvinbønder. Det er i en ånd af enhed, at hver af dem forpligter sig til at producere kvalitetsdruer, med hensyn til beskyttelsen af miljøet.
I kælderen:
Takket være stringent udvælgelse af plot og stor beherskelse af vinfremstillingsteknikker, giver de anledning til en bred vifte af vine, tro mod deres identitet.
129,00 DKK
120 stk på lager
Yderligere information
Collines Du Bourdic
Det hele begyndte i 1928 med en håndfuld vinbønder fra landsbyerne Arpaillargues-Aureilhac, Aubussargues, Bourdic og Garrigues-Sainte Eulalie, som gik sammen om at bygge Bourdic Intercommunal Cooperative Cellar.
Fra starten af eventyret prioriteres vingården og de vinfremstillingsredskaber, som de stadig jævnligt investerer i. Drevet af et ønske om at påtage sig en innovativ ånd har de gennem generationer udviklet en knowhow, som nu er bredt anerkendt. Ofte pionerer de i, for området, nye druesorter, såsom Viognier i 1993 eller Gewurztraminer i 2010. Her dyrker de risikoen ved at gøre en forskel i druevarianter.
Fra St Chaptes til Collias, via Uzès og Ste Anastasie, strækker deres 1600 ha vingårde sig over ti kommuner.
Chardonnay, Roussanne, Muscat eller endda Syrah, Marselan, Carignan, mangfoldigheden af deres druesorter er stor og tilpasser sig perfekt til variationen i deres terroirs.
I marken:
I dag er de omkring hundrede andelsvinbønder. Det er i en ånd af enhed, at hver af dem forpligter sig til at producere kvalitetsdruer, med hensyn til beskyttelsen af miljøet.
I kælderen:
Takket være stringent udvælgelse af plot og stor beherskelse af vinfremstillingsteknikker, giver de anledning til en bred vifte af vine, tro mod deres identitet.