Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Sardinien, Blasio Cannonau Riserva 2016

Cantine di Dolianova
Sardinien
Druer: 90% Cannonau, 10% naturlige røde druer. .

Farve: rubinrød med granatreflekser efterhånden som ældningen skrider frem. Bouquet: intens og vedvarende, æterisk, vinøs, med balsamico-noter og antydninger af bær. Smag: fyldig, rund og saftig i smagen. Finishen er vedholdende og ren. .

Afstilkning, maceration i cirka 10 dage ved en temperatur på 28°C. Efter reoling gennemgår vinen malolaktisk gæring og overføres efterfølgende til mellemstore franske egetræsfade, hvor den lagres i mindst 6 måneder. Efter denne periode afsluttes modningen af Blasio i forglasset betontanke. .

KOMBINATIONER MED MAD Ideel til stegt rødt kød, vildt og velsmagende oste. .

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.

Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement. .

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter. .

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova. .

De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.

Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).

145,00 DKK
60 stk på lager

Yderligere information

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.
Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab, at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement.

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter.

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova.
De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.
Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).