Kila Vin

..egen import fra små kvalitetsbevidste vingårde.

Klik på billedet for stor udgave

Sardinien, Falconaro 2021

Cantine di Dolianova
Sardinien
Druer: 100% Carignan.

Farve: intens rubinrød med granatreflekser efterhånden som ældningen skrider frem.
Parfume: intens og omsluttende med antydninger af underskov. Smag: fløjlsagtig, intens og vedvarende.
Vinfremstillingsteknikken involverer afstilkning og efterfølgende gæring i cirka 10 dage i kontakt med skindet ved en temperatur på 26°C. Efter reoler gennemgår vinen malolaktisk gæring i glasbetontanke

Nydes til: Ideel til at ledsage forretter, rødt kød og velsmagende oste.

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.

Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement. .

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter. .

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova. .

De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.

Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).

129,00 DKK
60 stk på lager

Yderligere information

Cantine di Dolianova fik sin begyndelse i 1949.
Dengang i et meget tilbagestående Sardinien, mødtes en gruppe vinbønder for at lave et kooperativ for at forsøge i fællesskab, at bruge hinandens personlighed og skabe noget sammen, som kunne forbedre kvaliteten ved fælles indsats, hvilket gav styrke til enkeltpersoners engagement.

Med 1.200 hektar egne vinmarker er Cantine di Dolianova den klart største vingård på Sardinien. De er i stand til at sælge over 4 millioner flasker hvert år og eksportere sine produkter til 5 kontinenter.

Der er over 300 medlemmer som leverer druer til Cantine di Dolianova.
De laver fremragende vine, der er blevet tildelt priser og anerkendelser over 100 gange i de sidste 10 år.
Om deres vine siger de selv " hver flaske er en hymne til Sardinien ". De dedikerer alt deres passion til de typiske vinstokke på Øén (især Cannonau, Monica, Nuragus, Moscato, Vermentino).